Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] następna megaupload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

wiem jaka jest sprawa z tym całym ACTA itp bynajmniej troszkę słyszałem. po zamknięciu Megaupload MPC poprostu stanęło. słyszałem także żę anonymous będzie prostetowało przeciw ACTA w Polsce i to kwestia czasu co będzie. i tutaj zaczyna się mój temat. gdyż mówiąc kilka a raczej kilka set plików z samego działu Metina poszło na marne. większości z nich nadal korzystamy lecz nie mamy do nich dostępu. tutaj moje pytanie czy jest jakaś szansa nawet kwestia userów czy jest możliwość zrobienia poprostu serwera dedykowanego na którym będą wrzucone wszystkie potrzebne pliki? wszystko okaże się 26 stycznia lecz gdyby pozytywnie dla nas ta kwestia została by rozstrzygnięta było by miło zrobić coś takiego nawet dla takiego działu Metina.

prosił bym Was o wasze wypowiedzi na dany temat gdyż mnie interesuje ta kwestia odzyskani pliczków:)

gdy napisałem temat w złym dziale albo coś proszę moderatora o przeniesienie

Opublikowano

Gdyby Kokosz albo ktoś z nas był milionerem za reklamy to już dawno by coś takiego powstało(było kaszanka.pl :> mialo byc oficjalnym uploaderem :P)

Opublikowano

tzn mówie cos o upload i download Tylko dla metina. podejrzewam że tylko dla Metina nic oprocz tego. tak naprawde wszystkie poradniki są na forum, więc trzeba było by upload tylko serverfiles, baze danych mysql + programy do edycji plików serwerowych. niestety to nie megaupload, ale gdyby to bylo tylko na Polske nie mamy wyjscia, nie chodzi nawet o niesamowicie duży transfer chodzi o to by te wszystkie pliki były dla nas dostępne. nie mówie tutaj tylko o sobie tylko u wszystkich userach MPC

Opublikowano

Skoro masz taki plan to co za problem wykupić maszynę + napisać stronkę?

Problemem są pieniądze. One nie rosną na drzewach więc za damo serwera nie dostaniesz.

Jeśli to ma być serwer tylko pod pliki metina i tylko dla Polski to w jaki sposób on będzie zarabiał na siebie ? Myślisz że ktoś co miesiąc wyłoży z własnej kieszeni 500zł tylko po to żebyś mógł trzymać na tym serwerze pliki? Lub inna nieznana mi osoba ? Jeśli chcesz coś takiego zrobić, masz szybki internet to postaw taki serwer u siebie w domu.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...